Inlägget är ett samarbete.

Idag är en sådan dag när det skulle kännas toppen att få bli spådd av en spådam. Jag är inne i en period just nu när jag är stressad som bara den och skulle behöva en snabb time out och få veta lite om framtiden. Under flera veckor nu har tiden känts både snabb och seg, varför vet jag inte? Kanske för att det är så nära till semestern? Under semestern hade det därmed varit perfekt att testa lite andlig vägledning, för jag är verkligen lite nyfiken på detta. Att testa något nytt och kanske få lite svar på framtiden, hur känner ni inför sådana saker?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: