Midsommardagen 2014.

Nyss slängt sopor, vattnat blommor och plockat i och ur diskmaskinen. Har även hunnit med att springa ner i förrådet och hämtat Williams sovsäck han fick i doppresent men aldrig hunnit använda. Han ska nämligen inviga sitt tält han fick av sin mormor inatt.
Nu ser jag senaste avsnittet av Baby daddy och efter det ska jag duscha. Borde väl äta något också, men är så tråkigt att äta ensam.

005

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: