Frukost och annat.

Gick upp halv tio, idag ska William till en kompis så vi ska strax bege oss mot bussen för att åka ut mot Roxnäs. Sen ska jag försöka hinna med att hämta mitt paket från Comhem med min Tivo-box. Sja bli spännande att se om det är bra eller inte.

Hur som helst så här såg vår frukost ut idag, skillnaden mellan min och Williams var dock kaffet, min turkiskyoghurt med hallon, linfrön och sesamfrön. William hade smörgåsar istället.

002

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Frukost och annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: