En dag i juli.

Så var denna dag över, har hunnit med att greja klart med glaset för bokhyllan jag köpte i måndags, varit ute och gått en promenad så här på kvällen tillsammans med William och Björn. Vi gick runt Lugnet tillsammans och kikade på natur och hus, pratade och hade en trevlig stund. När vi kom tillbaka hit igen spelade William Minecraft och skypade medan jag och Björn tittade på Girls. Jag har ju sett alla säsonger men introducerade Björn i serien dagen efter Falukalaset.

Nu ska jag ta och dricka lite vatten och kika på Pretty little liars innan jag går och lägger mig. William ska till en klasskompis imorgon vid 13:00, så vi ska ta bussen ut mot Roxnäs vid den tiden.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: