Inlägget är ett samarbete.

Just nu är det högsäsong på trädgårdsarbeten, jag skulle vilja påstå att nästintill alla som har semester just nu jobbar för fullt. Det odlas, skördas, pyntas och grejas och så är det det där tråkiga som alla ni med gräsmattor får dras med, KLIPPA GRÄSET! Det tar tid, det är jobbigt och ett måste då är det ju bra att det finns robotgräsklippare, något många just nu köper för att slippa greja med gräsmattor när man väl är ledig. Visste ni förresten att Husqvarnas robotgräsklippare Automower har knivar som du kan köpa i reserv om de går sönder? På  kan du få tag på dessa gräsklipparknivar till riktigt bra pris.

Kika gärna in där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: