Ett år med no-poo

Idag har jag varit utan schampo i håret ett helt år! Skillnaden är stor för mig, aldrig strassel för någon månad sedan slutade jag helt använda kam/borsta. Jag drar bara fingrarna genom håret och så är håret som det ska vara. Det känns som håret är tjockare, jag har alltid haft runt och rakt hår men nu har jag volym och tjockleken är bättre! Upplever även att jag inte tappar så mycket hår heller.

20140707-120800-43680696.jpg

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

4 thoughts on “Ett år med no-poo

  • 10 juli, 2014 at 18:50
   Permalink

   Lilith – Boktoktig mamma med boderline – Aha 🙂 . Det är inte så krånglig finns grupper på FB till exempel men jag googlade mig till starten :).

   Reply
 • 9 juli, 2014 at 13:02
  Permalink

  Va långt och fint hår du fått 🙂
  Borsta håret gör jag inte heller.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: