Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Scorpions och Dalhalla igår.

Det var verkligen mäktigt att vara där och så OTROLIGT vackert, bara att gå ner där var spännande. Jag körde både dit och hem så Björn tog sig några öl, enda nackdelen på Dalhalla kan jag tycka var att det inte tog kort utan endast kontantbetalning. Jag hade med mig en filt dit och de räckte. Scorpions levererade en jättebra konsert och Wind of change fick mig som alltid att rysa, om nu ännu mera för den var live då så klart.

Det var underbart i Dalhalla, så himla mycket värt priset. Egentligen fick man inte fota men såg att flera gjorde det så då gjorde jag detsamma.

001

002

003

005

006

007

008

009

 

 

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: