Dark Mode Off / On
Böcker

Femtio nyanser av frihet – E L James

Nu är jag då klar med sista boken och den var bättre än den andra. Min slutsats med dessa tre böcker är att första boken var sämst, andra boken helt klart läsvärd på resor och sista boken en bok jag kan rekommendera.
Jag känner även att Grey är den man mest intresserar sig för och hans personligheter.

20140713-125345-46425009.jpg

2 Comments

  1. Jag klarade inte mig igenom första boken, tyckte att den blev väldigt seg, men jag kanske ska ge de en ny chans och läsa alla tre 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.