Reklam En personlig tränare.
Reklam

En personlig tränare.

Inlägget är i samarbete med PT-online.

Mitt i sommaren, med ledighet, god mat och massor med sällskap. Kanske några öl och glass smyger sig den där lilla känslan på att snart är det höst igen och det är just då man lär se till att ge sig själv lite förändring. Jag har bestämt mig för att börja träna i samband med terminstart, detta då jag tänkte ha en dag i veckan utsatt för egen njutningstid och där kommer träningen då in. Jag har otroligt ont i nacken och ryggen, vilket är ett led i de jobb jag har där du nästan aldrig sitter stilla.

PT online erbjuder träning genom internet. Något jag tror är helt perfekt för människor som har det svårt att komma bort från hemmet. Framför allt när man har familj upplever jag att tiden utanför hemmet är svårare att ta sig till till än för personer som inte har familjeliv. Detta tror jag beror på att vid familjeliv (syftar på föräldraliv) prioriterar man tiden med familjen eftersom den är så dyrbar och kräver mycket. I mitt fall handlar det om att hjälpa till vid läxor, följa med till och från träningar och även att ta tiden att prata och umgås. Man har även ett ansvar att städa, laga mat och annat. Att då ta sin lilla lediga tid till att bege sig till gymmet känns ganska långsökt. Det är då här som träning online verkar helt fantastiskt, tänk dig att få personlig tränare genom nätet som peppar dig framåt. En tränare som du inte behöver vara så uppbokad till och som du kan träffa trots att ditt barn är hemma sjukt. Denna variant är helt perfekt, och peppar mig massor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: