Shopping.

Köpte denna bok för 29:- på Åhléns City. Hade ett presentkort på 100:-. Jag kanske ska tillägga att förutom Hotellkostnad, mat och Gröna Lund med Williams inträde och åkband handlade jag inget mera. Varför kanske alla tänker nu?! Men det kan jag svara på; jag håller på att dra ner på shopping och försöker istället använda det jag har.

20140720-123723-45443229.jpg

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Shopping.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: