Jag låser alltid ytterdörren när jag kommit in, medan William öppnar och stänger. För en minut sedan hör jag hur någon öppnar ytterdörren! Eftersom det inte kan vara William då han spelar spel tänkte jag först om Björn kommit hit, även om han alltid plingar innan han går in. Ropar hallå (sitter inte många meter ifrån ytterdörren) och hör hur den stängs igen! Går dit och tittar ut och där står en okänd kille/man. Öppnade och frågade om han ville något och han frågar efter scouterna på engelska. Själv känner jag mig just nu ganska uppjagad och låste dörren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: