Vaknade runt åtta, duschade och gjorde mig i ordning och såg senaste avsnittet av True Blood. Smsade Lisa och frågade om hon var sugen på att fika på stan, det var hon så jag tog en promenad ner i sommarens soliga väder ner mot stan. Vi möttes vid Kristine kyrkan och gick till Waynes där jag köpte mig en smoothie. Där satt vi sedan och babblade om jobb, livet och hade en trevlig stund. Man behöver umgås jag känner det, för det är något speciellt med att umgås med tjejkompisar.

002

 

Efter vi fikat och snackat gick vi ner i gallerian och kikade runt, gick mot Gina där jag fyndade något så unikt för mig som SHORTS! Jag trodde aldrig dagen skulle komma när jag, skulle köpa shorts. Tro mig, jag tycker det är jordens mest osmickrande plagg när det gäller mig. Men jag testade och blev helt förvånad över hur snyggt det faktiskt var, eftersom jag är en stor fegis och inte vågar handla hur som helst smsade jag Björn för att kolla om jag kunde köpa eller inte, han kunde inte kolla så då fick William svara. William kan det där med kläder och säger ärligt om man ska köpa eller inte och han tyckte absolut att jag skulle handla så sagt som gjort ett par shorts och ett linne fick följa med hem.

003Tänk att man alltid ser för jävlig ut i provhytt!

006

007

Efter Gina kikade vi runt på fler ställen, tog en varsin glass och jag skrek rakt ut åt en duva. Vandrade in på Waynes för att tvätta mina händerefter Calippo bubbelgum glassen jag ätit och efteråt gick vi mot ICA supermarket. Eller Sur-Ica som det också kallas där Lisa skulle handla, efteråt kikade vi in på hemmakväll där jag ville spana in godiset eftersom jag hört att de har gamla goda klassiker där och det var sant så jag köpte flera salta och sura S. Hittade även Hobbit Smaugs ödemark för 99:- som fick följa med hem.

005

Utanför hemmakväll kände jag och Lisa röklukten och kikade  upp på himlen som började få en annan färg. På vägen hem från stan fick jag svårare att andas och väl hemma började lägenheten bli mörkare och mörkare, kollade upp på himlen och brandröken ifrån Sala har kommit hit.

004

008

010

009

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa