Läraryrket När man prioriterar andra saker.
Läraryrket

När man prioriterar andra saker.

Enda sedan semestern började har det här med bloggens intresse legat nere. Jag har gjort massor denna sommar men ändå inte funnit inspirationen att skriva. Jag har läst böcker och är nu fast i en bok jag funderar på om jag ska lägga åt sidan och ta ikapp senare? Den är så seg, det känns som man kommer en sida framåt varje dag. Jag har suttit på stränder med William och idag tog jag årets första dopp. Det där med att bada är inget för mig, något som märks tydligt eftersom jag inte lägger någon prioritet i saken. Jag har ätit god mat, umgåtts druckit några öl och njutit av solen. Det är redan augusti! Om exakt två månader fyller William 10 år, tvåsiffrigt, tre år kvar till tretton, tre år kvar till högstadiet, sex år kvar till gymnasiet och fem år kvar till femton. Livet går så snabbt, man hinner inte med!

Imorgon börjar min sista semestervecka, snart är det jobb igen med tidig morgon och mycket att göra. Jag vill ha sommar längre, jag älskar den här årstiden den är min årstid!

087

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: