fbpx
Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

En onsdag som regnade sin väg.

Idag har regnet droppat ner för hela Falun, och det har verkligen behövts kändes som hela luften förändrades. Jag har mått skitdåligt, alltså lungorna har känts som de velat sprängas. I natt trodde jag att det skulle bli ett besök på akuten men jag låg och försökte andas och när åskan drog in så kände jag hur regnet fuktade upp och jag har mått betydligt bättre idag och så skönt att kunna vara ute!

Vi var ner på stan en sväng och åt mat och drog sedan tillbaka till Björn. Såg klart på Hobbit, ser fram emot sista delen

20140806-204539-74739923.jpg

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: