Inlägget är ett samarbete.

Igår fick jag hem ett paket från Carriealong.se en jättefin väska av märket Friis & company. Helt underbar storlek som kommer bli perfekt i höst när jag ska bära saker mellan jobbet och hemmet. Stora väskor är perfekt att använda saker i. Carriealong är ett företag som säljer väskor i olika modeller och har flera olika märken. Det blev tyvärr en miss i min beställning så jag fick vänta länge på att få den, men då jag knappt varit hemma under denna semester är det inget som bekommit mig speciellt mycket. Jag mailade dem och fick ett snabbt svar att min order hade försvunnit bland många andra och de var så tillmötesgående att jag upplever att strulet endast var ett mänskligt fel. För i det stora hela är jag jättenöjd, sidan var enkel att hitta på utan massa krångliga menyer, och de har ett stort utbud. Ett annat plus var att kartongen väskan kom i var rejält stor och välpackad något jag kände utgjorde ett tryggt och seriöst intryck. Jag rekommenderar verkligen alla att besöka Carriealong för där finns väskor för alla smaker och åldrar. Jag föredrar ju näthandel framför fysiskhandel och när jag upplever att bra kundmötande blir jag alltid positiv så min åsikt är att ni bör besöka sidan och göra en beställning ni också.

021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: