Dark Mode Off / On
Fika & måltider

En roadtrip.

Tanken idag var att åka till Rullsand men när vi kom strax innan Valbo öste regnet ner så vi bestämde oss för att besöka Valbo istället. Kikade runt och åt mat, hade hur som jättetrevligt där med. Jag köpte nya sängkläder samt en badhandduk åt William på ToysRus och inne på köpcentret och Twilfit köpte jag en BH till halva reapriset, riktigt fin och jag behövde verkligen en ny.

040

037

038

039

När vi varit i Valbo en stund beslutade vi oss att åka mot Skedvi, Björn tyckte vi kunde ta en annan väg dit. Vi åkte igenom skogen och fick se ett fint landskap bland annat Horndal, det är verkligen vackert att åka igenom byar så där och få se landskapet. Jag älskar sånt, väl framme i Skedvi fikade vi och umgicks med Björns släktingar en stund innan vi begav oss mot Kniva.
I Kniva gosade William med sin katt Harry, jag tog lite foton och njöt av att solen tittade fram. Eftersom Björn skulle spela brännboll i Kniva fick vi skjuts hem av Björns pappa. Väl hemma så passade jag och William på att gå till Maxi för att handla saker och väl hemma träffade William sin bästa vän och granne så de gick in på hans rum.

033

036

Nu spelar William Minecraft och skypar med några kompisar, själv har jag gjort en header åt en vän och renbäddat Williams säng. Väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga tvätten.

Related Tags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: