Rockstad Falun / Sabaton Open air 2014.

Idag är det dags, gud vad jag längtar tills ikväll när jag står där uppe med mitt band på armen och lyssnar på musik. Det kommer bli så mycket toppen. Det här är höjdpunkten vid varje höst, det är så grymt kul. Musik idag, musik och umgås med vänner imorgon. Musik, umgås med vänner och äta kräftor på lördag! Varje år kör vi kräftfest på lördagen innan Rockstad, det är en liten tradition. Perfekt för mig eftersom jag älskar kräftor och bra musik.

Nu börjar tre dagars roligheter!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Rockstad Falun / Sabaton Open air 2014.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: