Today

Jag kom hem idag och kände mig helt slut. Dessutom största regnet ner och det åskade som bara den så jag kände mig ganska matt när jag kom innanför dörren, blöt som en dränkt katt. Vi åkte till Björn och fick middag där, jag kände mig nedstämd och det gör jag fortfarande. Jag får se hur saker blir, jag vet inte ens vad jag vill längre.

Nä ska se Pretty little liars och sedan sova.

Namnlöst-1

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: