Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Vilken dag.

Denna dag har varit väldigt känslosam och jag kommer behöva sova en stund för att släppa ut allt som hänt idag. Det blev för mycket helt enkelt, jag tror att ibland så orkar man inte allt. Jag måste bli bättre på att släppa krav på mig själv. Det är kanske är något man mognar i med åren. Jag vet någonstans att jag måste lära mig lite på att saker löser sig och släppa kontrollen, men det är svårt. Rejält svårt när man känner en oro. Men det blir bra det vet jag, jag har ett otroligt stöd och bra erfarna människor runt mig, något jag är otroligt tacksam över!
Annars har William var på orientering i Svärdsjö, jag följde med. Vi åkte vidare till Kniva där William fick mat och sedan hem igen. Nu ska jag snart lägga mig, imorgon blir det en städdag här hemma. Helt klart välbehövligt, och även en planeringsdag tänkte jag. Det blir bra, jobb och sedan greja med resten släppa lite och försöka ta helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.