Inlägget är ett samarbete.

Min hårtork sjunger på sista versen och jag behöver således en ny, så jag hittade en webbshop som säljer hårrelaterade tillbehör. Här fanns det flera produkter för håret och jag blev positivt överraskad. För mig är hår viktigt, jag som har långt hår lägger stor tid på att ge mitt hår det bästa. Det finns ju flera olika produkter för hår, och då även hårborttagning. Där är ju olika hårtimmers ett alternativ, när William var yngre brukade vi klippa honom själv men numera går han till frisören. Jag tror dock att föräldrar till yngre barn gärna införskaffar sig hårtimmers.
Hur som helst så är jag jätteglad över hårtorken och den hamnar högt upp på min vill ha lista.

Bildens källa hittar ni här.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: