Tog med William ner på stan och bokfest på biblioteket. Idag talade bibliotekarierna om olika böcker och alla barn som läst 3 böcker under sommaren fick en varsin bok. William valde en och blev sugen på den boken som bibliotekarien talade om. Jag letade upp den åt William medan han fikade och han lånade boken. Vi tog bussen hem och William umgicks med sin kompis ett tag.

Igår köpte jag en ny tvättmaskin då min gamla slutade tömma ut vatten, eftersom detta blev ett problem för mig tänkte jag först skicka den på tippen tills jag tänkte att någon kanske var intresserad av att laga den. Så sagt som gjort, jag la ut den på skänkes på Facebook och en karl nappade och nu är den borta. Det känns bra med den nya i alla fall, trots att den inte är i badrummet ännu.

Nu ska jag kika på Mistresses innan sängen.
IMG_1917.JPG

 

 

IMG_1919.JPG

 

IMG_1918.JPG

 

IMG_1920.JPG

 


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: