Hunnit med att se sista avsnittet någonsin av True blood då, kändes vemodigt. Jag känner alltid lite sorg när serier slutar och denna var inget undantag. Slutet var okej, för några år sedan hade jag förmodligen varit skitförbannad över slutet. Men efter The secret life of the american teenagers slut så är det nog inget som kan få mig att bli direkt upprörd längre. Jag är fortfarande irriterad på hur de avslutade The secret life och därmed så tror jag att ingen serie får mig förbannad eller upprörd längre. Så detta slut var okej.

Vad tyckte ni?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=t8cE5aZd3Jo[/youtube]

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: