fbpx
Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Dagens Madde

Lyckan i att ytterligare ett kilo är borta. 3 kilo sedan i tisdags. Åt naturgodis igår, jag tänker faktiskt unna mig naturgodis ibland. Jag vet det är värre än vanligt godis men jag älskar verkligen bananerna med choklad runt samt de som smakar äppelpaj. Jag tror på en dag i veckan. Sen att dessa tre kilon är vätska vet jag också om men det är ändå kul liksom och jag har fler kilon kvar, när dem är borta får jag se om jag tänker kämpa på med ännu flera eller om jag ska låta kroppen stanna där. Jag har en sjukling bild av mig själv och jag blir aldrig nöjd.
Därmed har jag bestämt mig för en vikt jag kan tänka mig leva i och en drömvikt. Drömvikten är den jag KANSKE ska ta mig till men den andra vikten är mål nummer ett. Jag vet nämligen att jag lätt hamnar i själsvält och ett osunt beteende när jag går all in, och jag vill inte hamna där igen.

Nu ska jag ner på stan. Tänkte rösta och hämta ett paket.

IMG_1958.JPG

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: