Vilken succé detta blev hos oss igår. Jag, Björn och William testade Stand an stuff från Old El Paso och alla tre var verkligen imponerade. William gav allt 9/10 och han är den kräsna typen. Jag och Björn tyckte tortilabåtarna var helt perfekta i både storlek och för handen. Det kändes dessutom inte lika kladdigt som annars. Eftersom vi äter tacos rätt ofta i familjen, var vi alla överens om att vi kommer köpa dessa igen. De var så enkla också, goda och perfekta. Tacokryddan gillade vi också. Av mig får Stand and Stuff 10 av 10 möjliga! Detta var en hit som kommer peta vanliga tacobröd åt sidan!

016

017


4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: