Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Loppi blogbag – Höststart!

Nu har jag haft tid att testa allt i min Loppi blogbag som jag hade sådan tur att få delta och testa produkter ur.

 

Paneng Red Curry spice mix kryddmix från Santa Maria. En thailändsk kycklingrätt med smak av röd curry, chili och kaffirblad. Denna var en riktig hit och vi testade den idag, den var inte så het men helt okej. Kan absolut tänka mig köpa denna kryddmix igen.

Organic Coconut Milk – PERFEKT med allt som är ekologiskt, jag försöker ju köpa det mesta ekologiskt till hemmet så att köpa ekologisk cocosmjölk är ju perfekt också. Ekologiskt är LOGISKT helt enkelt!

Rio 2 – Jag och William myste ner oss med naturgodis och denna i fredagskväll. William var sjuk och vad passar då bättre än en filt och film? Rio 2 var en värdig uppföljare på första filmen, den var också bra eftersom den gav en tankeläsare angående olovlig skövling av regnskogen. Det är en viktig sak vi måste fundera över, hur vi ska tänka med våra skogar och naturen. Djuren som bor där och människorna runt om kring. Rio 2 är dessutom otroligt färgrik och man känner hur rytmen i filmen får dig att vilja dansa eller rent av besöka denna stad. William utbrast: WOW ser det verkligen ut så där i verkligheten. Rio 2 ger jag 7 av 10 möjliga, detta för att andra filmen aldrig blir lika bra som första filmen.

Fiskpinnar från Findus – Fiskpinnar är egentligen inget vi äter speciellt ofta här hemma. Men det gick ner, jag åt mina med blomkål och majonäs, medan William hade potatismos till. Det var helt okej och det är ju toppenmat att göra när man har bråttom eller inte har någon annan inspiration.

Softlan Paradise Exotic Delight – Jag använder inte sköljmedel i normala fall, men WOW detta gillade jag. Vilken härlig doft! Sköljmedlet luktar verkligen gudomligt och jag använde den på mina handdukar och kommer även använda dem på sängkläderna. På vanliga klädesplagg undviker jag sköljmedel.

Loppipåse – Jättebra, jag har övergått till att ta med tygpåsar till mataffären för att slippa få massor med kassar man bara slänger sen. Dessutom känns det onödigt att det ska tillverkas plastpåsar när man kan återanvända tygkassar. Denna är jättesöt så den kommer väl till pass. Tror dock denna kommer användas mer för shoppning på stan så man kan tacka nej till butikernas påsar också.

LOPPImagasin – Mysig lagom tidning som legat bredvid min säng i behörigt avstånd för att läsas på kvällen. Intressanta artiklar och dessutom erbjudande koder! Det gillade jag!

 

TACK Loppi för jag fick chansen att testa detta! Det har varit grymt!

 

 

IMG_1976

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa