Kände runt tolvtiden idag hur huvudet började ge ifrån sig känningar. Jag gick sedan på matematiklyftet där det bröt ut helt. Jag kände mig rejält dålig hela bussresan hemåt och tog en citodon. Somnade på soffan och sov med pulserande huvud enda tills jag vaknade när Björn och William kom hit. Björn lagade pizza till middag, långt ifrån bra för min diet men jag sket i det idag. Huvudet pulserar fortfarande och jag ska strax lägga mig, det känns som huvudvärken hör ihop med en stressig vardag jag inte får ihop riktigt. Jag försöker men det går inte så bra, jag vet inte hur jag ska strukturera saker just nu och kombinationen slår hårt på mitt huvud. Jag har dessutom inte promenerat sedan i söndags och det ger mig också ångest. Jag lär försöka ta tiden för det imorgon efter jobbet, ska även köra med rejäla promenader under helgen. Körde en kort yogastund precis, allt för att låta kroppen få lite styrka.

Jag behöver lite lugn snart, kanske helgen kan bringa lite lugn till mig?

018

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: