Reklam Sängram.
Reklam

Sängram.

Inlägget är ett samarbete.

Jag älskar att pyssla och dona i hemmet. Ibland känns det som att jag skulle kunna lägga ner all min lediga tid på att göra fint hemma. Tänk om man vann lite pengar så man kunde köpa och göra saker precis som man själv vill. Idag så hamnade jag på en sida som bland annat säljer sänggavlar. När jag tänker på inredning är det främst inredning online som tilltalar mig. Detta då jag anser att det är betydligt enklare att hitta sin egen smak genom nätet. På nätet kan man dessutom få idéer man annars inte skulle kommit på själv. Sängen jag har nu köpte jag för två år sedan, jag gillar den i massor. Men då William nu vill göra en myshörna under sin säng kändes det spännande att kika runt på nätet jag funderade då på om en sänggavel skulle fungera? Men jag vet inte? Jag tänker som bakgrund på myshörnan, med en huvudgavel skulle det inte bli några fettfläckar på väggen tänker jag vilket det annars kanske blir? En annan tanke är att ställa den vid huvudändan så att en eventuell övernattning av kompisar åt William inte skulle lämna spår av fettfläck? Vad tror ni? Skulle det fungera, jag sitter och funderar om inte annat. Jag tänker att en huvudgavel säkert skulle vara ganska mysig som bakgrund också, såg flera vadderade och då bör det ju nästan bli som att luta sig mot en soffa. Jag tänker då främst på denna? Vad tror ni skulle en sån bli fin att ha bakom en myshörna?

http://www.azdesign.se/sv/articles/2.25.341/az-design-sanggavel-i-brunt-skinnSänggavel

Rätt fin va? Jag undrar om William skulle gilla denna eller inte? Jag är lite nyfiken, det är som sagt jättekul att göra om hemma och online finns det så himla mycket fint till bra priser. Jag tänker att inredning och möbler kommer köpas mer och mer online än fört dessutom. Jag minns för bara tio år sedan, då handlade man inte alls lika mycket på nätet som idag. Nu handlas mer eller mindre allting på nätet, jag tycker dessutom att det är betydligt smidigare än i butiker och sedan kan man få unika varor till bra priser. Som sänggaveln ovan, jag tänker att jag hade inte ens hittat den om jag inte haft internet. Att sedan handla online gör saker så mycket enklare, man slipper stressen i affären. Slipper besvikelsen om varan är slut, eftersom det står lagerstatus. Nog kommer möbler börja handlas mer och mer online tror jag. Vad tror du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: