Makten i en klocka.

Jag får mig alltid en snabb chock när ögonen dras mot klockan, är det redan kväll?! Dagen har bestått av planering, handling och två serieavsnitt. Idag var det säsongspremiär av Downton Abbey och jösses jag insåg att jag saknat den serien, jag verkligen älskar kläderna och hela konceptet. Tänk vilken tid de levde i, vilka kontraster och vilket helt annat liv. Jag älskar den verkligen, för ett år sedan började jag plöja igenom serien och insåg att WOW varför har jag inte kollat igenom denna tidigare. Nu har jag flera färska avsnitt att ta mig igenom och förundras över.

När William kom hem stod det läxor på schemat, och sedan var det sista orienteringen för honom i höst. u är det uppehåll till våren, jag och Björn åt på Hosjöpizzeria och tog oss en promenad efteråt. Jag åt lite mer än en halv pizza men jag hade ändå inte fyllt min kvot av vad jag får äta under en dag så det kändes helt okej.
Får se hur det blir med promenad imorgon, det är APT imorgon och då kommer jag hem så sent, har en aning om att jag inte kommer hinna runt min vända. Det känns jobbigt, jag försöker ju att förbränna lite varje dag men jaja, jag får ta igen det på onsdag.

Var meningen egentligen att jag skulle ha House of lola party idag, men då det var så dålig uppslutning sköt vi på partyt. Tråkigt men det är så det är!N

Nu ska jag lägga mig, hoppas ni alla haft en fin dag!

003

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: