Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Migrän & spänningshuvudvärk

Ett huvud som smäller.

Jag vaknade vid tre i natt och mådde skitilla. Sedan fortsatte illamåendet hela dagen, ungefär vid 17 gick illamåendet över till en huvudvärk som pumpat resten av kvällen. Jag lär försöka sova och hoppas den här skiten ska försvinna över natten, det känns som det sitter i nacken och trycker upp mot tinningarna, jag vet inte om jag snart blir tvungen att söka till läkaren för min huvudvärk. Det börjar känns onormalt att må illa och ha huvudvärk hela tiden. Får väl se vad VCT säger, ska försöka ta mig tiden att boka in en tid.

Dagen har bestått av APT och vanligt jobb, känner mig ändå rätt duktig som stod ut med att jobba trots illamående och huvudvärk.

Nu kallar sängen!

013

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: