Jag vaknade som vanligt på morgonen och kände inte av huvudvärken först, så jag duschade. Väl i duschen kom något smygande och jag började känna ett illamående komma över mig. Det gick ganska fort för vips började jag spy, och sedan var det igång huvudvärken eller migränen tog helt över och illamåendet blev som en sidoeffekt. Jag mådde skit, la mig på soffan medan William åt frukost och begav sig till skolan och vid soffan har jag sedan spenderat större delen av dagen med ett huvud som pulserat. Det har sakta men säkert blivit bättre under dagen och jag hoppas att jag ska vara återställd imorgon. Att ha huvudvärk är hemskt, googlat lite och undrar om jag har någon kombination av migrän och spänningshuvudvärk. Men man kan ju inte ställa diagnoser själv, på måndag ska jag ringa VCT om en tid, det här går inte längre. Det är hemskt att ha huvudvärk hela tiden.

Jag ska lägga mig nu, ska jobba imorgon och håller alla fingrar för att huvudet ska mäkta med detta.

018

2 kommentarer

    1. Beatrice, mamma till Robin och Jennifer – Är bättre nu men var skitjobbigt i veckan. Dessvärre har jag huvudvärk mer eller mindre hela tiden och sen tippar det över ibland så ska ringa VCT imorgon och se om jag kan få en tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: