[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2NzC3LCcC6E[/youtube]

WOW! Jag orkade aldrig skriva om första avsnittet och detta avsnitt var awsome! Juliette är gravid, inte så konstigt då skådespelerskan Hayden Panettiere är det i verkliga livet. Redan från avsnitt ett har man ju fått det vinklat till att hennes otrohet är resultatet av barnet. Men på ultraljudet Juliette gjorde i senaste avsnittet visade det sig att det är Averys! Woho! Jag hoppas de blir dem igen, även om ju Avery låg med en annan i slutet av avsnittet.

Annars kände jag hur Gunnar och Scarlett drogs mer och mer mot varandra. Tror dem är end game även om jag haft svårt för Gunnar sedan starten av serien, han är bättre men enligt mig en otroligt blek karaktär. Är nog ganska ensam om att tycka den saken, men så är det.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: