Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Saving hope – Spoiler!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ab4vNphOgak[/youtube]

 

Jag insåg att Smartburk hade fel uppdatering angående Saving hope, det är fler avsnitt kvar och det uppdaterade dem senare. Toppen för mig eftersom min uppfattning om serien är att den behöver ett värdigt slut.

Alex har vaknat upp och hade tappat sitt minne. Hon förstod alla medicinska termer men kom inte ihåg Charlie, genom hela avsnittet var hon förvirrad och stötte systematiskt bort honom. Istället verkar hon mer intresserad av Joel. När en kvinna faller ihop, och Alex gör hjärt- och lungräddning på kvinnan återkommer alla Alex minnen. En av de döda sa till Charlie att Alex inte är okej att hon lämnat något kvar i stadiet mellan liv och död. Vi tittare förstår sedan att hon inte har några känslor kvar för Charlie och det är dem hon lämnat efter sig.

Det är med andra ord spännande och intressant, kommer hon återfå sina känslor för Charlie eller kommer hon bli tillsammans med Joel?

Maggie kämpade med sitt missfall hela programmet, och det gjorde riktigt ont att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.