Witches of east end – Spoiler

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x39BpWsPO_w[/youtube]

Jag älskar denna serie, den har blivit som ett substitut för Charmed som jag saknat sedan den las ner. Det är spännande, bara ett avsnitt kvar dubbelavsnitt dessutom! Och Freya och Ingrid är fast i olika världar. Ingrid i vår tid och Freya i det förgångna med sin mamma och moster. De ska nu försöka ta sig tillbaka till nutiden och förgöra morfadern. Det ska bli spännande förutom de är Killian på väg att ta livet av sig, då han tror att Freya är död. Han får INTE dö! Jag älskar deras kemi, så just nu håller jag tummar och tår för deras kärlek. Ja denna serie är en favorit, och jag hoppas att den inte läggs ner.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: