Witches of east end – Spoiler

Jag älskar denna serie, den har blivit som ett substitut för Charmed som jag saknat sedan den las ner. Det är spännande, bara ett avsnitt kvar dubbelavsnitt dessutom! Och Freya och Ingrid är fast i olika världar. Ingrid i vår tid och Freya i det förgångna med sin mamma och moster. De ska nu försöka ta sig tillbaka till nutiden och förgöra morfadern. Det ska bli spännande förutom de är Killian på väg att ta livet av sig, då han tror att Freya är död. Han får INTE dö! Jag älskar deras kemi, så just nu håller jag tummar och tår för deras kärlek. Ja denna serie är en favorit, och jag hoppas att den inte läggs ner.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: