William Tweenieåldern Williams släktkalas.
Tweenieåldern

Williams släktkalas.

Igår firades William av Björns släkt, jag och William åker upp till min mamma om några veckor och firar med dem där. Hur som helst så hade vi en jättetrevlig dag även igår, Björn lagade kebab och det blev jättegott, Björns farmor gjorde tårtan och den var lika god som alltid. William fick massor med fina saker, Lego, figurer från Minecraft, T-shirts med Minecraft tryck, skjorta, snygg tröja, byxor, jacka och spel. Både brädspel och tv/dataspel. Förutom det fick han även pengar, skor och böcker. En jättehärlig födelsedagsfest och William var så nöjd! Tack alla som kom!

039

043

045

046

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: