William Tweenieåldern En måndagsmorgon i Falun.
Tweenieåldern

En måndagsmorgon i Falun.

Nu märker man av hösten, mörkret på morgonen, ruggiga mornar och kyla som blåser rakt igenom. Det är höst, oktober och de ljus vi inte får ut längre tar vi inomhus. William ska strax gå till skolan, vi har ätit frukost och efter denna helg med alldeles för mycket kolhydrater och godsaker ska jag se till
att kämpa på igen, fem kilon ska bort till höstlovet. Det är bara att fortsätta och se till att äta sunt och nyttigt igen.
Jag lekte mamma monster nyss och kastade mig över William med bamsekramar i soffan. Idag står planeringar på schemat och måndagar är ganska skönt på grund av det, jag brukar dela upp söndagen och måndagen för planeringstid.

IMG_2167.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: