Revenge 4×02 – Spoiler

Jag vet inte, kanske är är jag inte helt med på notorna längre med Revenge? Den känns urmatad. Jag märker att andra är lika sålda som förut men jag? Jag har nog börjat tröttna, Victoria blev kidnappad av David. David är så jävla lost att han helt köper Victorias historia och de verkar nu ska gå på en “Revenge” mot Emily = Amanda. Känns så fjantigt att jag vill spy. Seriöst borde han inte känna igen sin egen dotter? Visst har det gått flera år, men han borde ju ha foton eller vad som helst? Nä det där blev för mycket, Charlotte slog ner Emily och tuttade eld på baren när hon fick reda på Amandas rätta identitet. Nä seriöst, detta blev för mycket. Jag kommer fortsätta att titta men Revenge har gjort en säsong för mycket enligt mig.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Revenge 4×02 – Spoiler

 • 10 oktober, 2014 at 22:27
  Permalink

  Jag väntar i alla fall med spänning på säsongs starten på måndag.

  Reply
  • 11 oktober, 2014 at 12:30
   Permalink

   Jullan – Jag har nog börjat tappat intresse för serien tror jag :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: