Det är aldrig offrets fel!

Läste denna artikel i Aftonbladet, och såg alla idiotiska kommentarer på inlägget på Facebook och säger bara:
Fy fan! Detta är en våldtäkt och idioterna som kommenterar gör mig allmänt irriterad på människor. Klart som fan att kvinnan blev stel först. Jag vet inte hur många gånger man själv råkat ut för obehagliga händelser när man blivit ett objekt. Någon som “råkat” ta en på röven eller liknande. Man stelnar till, inte för man gillar det utan för att man känner sig som ett objekt! Man blir förminskad, rädd och jävligt utsatt! Att hon inte skrek på en sekund betyder INTE att hon var med på saken, det betyder att hon förmodligen blev rädd och chockad! Precis på samma vis en person som ser ett rovdjur skulle bli. Men vem fan skulle anklaga en människa angripen av ett rovdjur att varit med på saken bara för att denna inte sprang i väg på en gång…

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Det är aldrig offrets fel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: