The Walking dead 5×01 Spoiler.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=j4GAs9TJVjM[/youtube]

Bestämde mig för att se avsnittet så fort William gick till skolan. Det kändes direkt som den här säsongen har det jag vill ha, mer av de jag saknade förra säsongen och säsongen innan. Fängelshistorien och Guvernören var inte historier som roade mig, jag gillar inte att se serier med människor som är psykisktsjuka sånt för mig att må jättedåligt och därför tittar jag inte på serier som Criminal minds och likande. Som barn var jag till exemepl skiträdd när mormor hälsade på och mamma och hon kollade på Efterlyst. Jag låg och höll för öronen och lyckades ändå höra om alla hemskheter som människor utsatts för. Jag kan mer eller mindre memorera varje händelse jag hört om på efterlyst och ja, ni förstår jag ska INTE kolla på sånt. Det är för verkligt för mig, för hemskt och helt enkelt psykiskt. Det är lika som att jag just nu inte ska läsa om Ebola och liknade, jag får ångest av det med. Sjukdomar och sjukamänniskor sånt går inte ihop med mig.

Hur som helst avsnittet, här var det ju också en galen människa men det var ju lättare att köpa den här historien än den förra. Det var intressant och jag ser framemot att se vad som kommer hända Terminusepisoden försvann ganska fort, och mycket tack vare Carole som sprängde skiten i luften mer eller mindre. Gänget lyckades fly och det var ett underbart slut när alla samlades igen, spännande även att de lagt en liten till del på avsnittet efter vad som händer nästa vecka. Kul att det är Morgan under masken? Funderar om det är han som kidnappade Beth i slutet av förra säsongen? Vad tror ni?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “The Walking dead 5×01 Spoiler.

 • 13 oktober, 2014 at 15:50
  Permalink

  Härligt, jag gillar serien skarpt och detta avsnittet skall jag se nu när jag är ledig 🙂

  Reply
  • 14 oktober, 2014 at 21:22
   Permalink

   Nett – Härligt 😀 . Sen är det ju serier också, alltid bra :-p

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: