Kläder Tant i hatt.
Kläder

Tant i hatt.

Jag gillar hattar, har nog alltid haft en kärlek till saken. Redan som tonåring tyckte jag att basker var snyggt. Med åren har inte saken förändrats. Köpte denna och en röd basker förra vintern. Någon gång ska jag köpa en hatt likt dem de hade på 20-talet. En sån har jag velat ha i många år!!!

IMG_2281.JPG

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: