IMG_2283.JPG
Idag ringde William mig från fritids, oftast går han hem själv numera men idag ville ha tydligen stanna en stund. Han frågade om han fick stanna lite längre då han gjort något som behövde torka. Självklart sa jag om det gick bra för fritidspedagogerna på hans skola, han skulle ju hem men de hade han redan frågat om och det var okej. Hem kom han med denna som han då gjort själv! Så himla fin! William är så där kreaktiv som jag önskar att jag var, men inte är. Jag har aldrig varit ett målarbarn. Aldrig lärt mig att virka, sticka och sy. Jag har aldrig kunnat skapa och forma saker, eller haft en en talang för sånt. Detta till trots att släkten på mammas sida är typiska kreaktivamänniskor som skapar och formar saker. Jag ärvde aldrig den sidan och det känns tråkigt verkligen, jag vill kunna skapa! Men William har ärvt saken, han kan sitta länge och väl och måla, pyssla och greja och man riktigt ser hur han tänker och funderar. Min mormors pappa var konstnär till yrket, han skrev även dikter. Där kanske jag har mer? Jag älskar ju att skriva och fundera, jag är rätt djup och analyserar så mycket. Ibland borde nog andra få komma in i mitt huvud och se det jag ser och tänker. Hur jag riktigt skapar meningar och ord där jag går. Jag tänker hela tiden, drömmer och analyserar. Jag vet att mina vänner genom åren varit oroliga för att jag kan gå så djupt in i saker, det är bara min personlighet.
Hur som helst är jag jätteglad över Williams present till mig för jag fick den. Jag kan inte titta mig mätt på den!
Annars har dagen gått jättefort, bio med eleverna idag. Promenader och matematiklyft. Jag börjar känna hur ögonen slås ihop nu så det är dags för sängen. Dagarna går lite för fort känner jag!

 


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: