Spännande, det enda jag inte bryr mig så mycket om i serien är mamman och tycker väl det blir förmycket med pappan med. För min del hade de två karaktärerna gärna fått dött, ser hellre syskonen. Själva föräldradelen intresserar mig inte mamman Esther är en idiot och pappan har aldrig haft en speciellt intressant roll då han endast går ut för att döda Klaus. Men det är min uppfattning, jag gillar de personer som var med i första säsongen och ser helst dem. Sen längtar jag efter att det vid något avsnitt ska visas lite av Hope och Rebecka med. Jag antar att jag tycker sånt är speciellt intressant.

Serien ligger bland mina favoriter och tillhör den serien jag längtar efter på veckan, tyvärr hann jag inte se den i tisdags då jag var så himla trött. Men nu är avsnittet i alla fall avklarat.

4 kommentarer

    1. Sofia – en blogg tv-serie – Jag älskar han med, hoppas att de ska få sina vanliga kroppar igen snart. Borde ju bli så 😀 . Sen får föräldrarna gärna dö haha ;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: