Tävlingsvinst!

Vinst – En spark i röven från en tävling jag deltog i på en av Faluns Gallerior. 2 PT timmar på Må bättre. 1000 kr i presentkort på Stadium och presentkort på Vera Farma samt personlig kostrådgivning. Trådlösa hörlurar från Telia samt en sportflaska! Jag är helnöjd!

IMG_2293.JPG

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Tävlingsvinst!

  • 17 oktober, 2014 at 19:39
   Permalink

   Beatrice, mamma till Robin och Jennifer – Ja jag vet, blev helnöjd 😀 . Tack :D.

   Reply
 • 17 oktober, 2014 at 21:39
  Permalink

  Låter som en toppenvinst 🙂 Grattis!

  Hoppas att du får mycket användning av din vinst!

  Reply
 • 19 oktober, 2014 at 13:47
  Permalink

  Åh så himla härlig känsla att vinna! 😀
  Jag fick hem ett stort paket i fredags med massor av hudvårdsgrejor. Visserligen ingen vinst men jag hade fått en insändare publicerad i en tidning. Var så länge sen att jag knappt mindes att jag skickat in något, en sjukt kul överraskning! ;P

  Reply
  • 19 oktober, 2014 at 20:55
   Permalink

   Caroline – Va roligt 😀 . Det är skitkul att vinna 😀 .

   Reply
 • 19 oktober, 2014 at 21:00
  Permalink

  Wow, inte illa! Grattis till en riktigt fin vinst!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: