UNDERBARA serie du är tillbaka igen! Ungefär så var reaktionen när jag började titta på nya säsongen och den gjorde mig inte besviken. Jag älskar The 100, Clark befinner sig på ett slags sjukhus? Det påminner som arken och hon fick där veta att hennes radioaktivastrålning i kroppen är okej för att möta dem som jag förstod det. Hon försökte dock rymma, det som hände var att Jasper stoppade henne i sista minuten från att öppna luckan mot jorden. Om hon öppnat den hade alla därinne förutom hon och de från Arken dött. Tydligen är människans DNA påverkad av den radioaktivastrålningen som finns kvar på jorden och därmed dödlig för dem som hållt sig inomhus tills nu. Clark är dock ganska korkad enligt min mening, och hon ska försöka rymma ändå. Jag gillar inte Clark trots att hon har huvudrollen jag förstår inte riktigt varför.

Mitt favoritpar Octavia och Lincon är påväg mot havsfolket. Ocativa är förgiftad och riktigt sjuk, hon pratade om ett monster och Lincon trodde hon yrade. Men vi fick se monstret och när Lincon lämnade Octavia för att söka hjälp hos sitt folk, var min första tanke att nu kommer “monstret” att ta Octavia. Vi får se, jag älskar dem ihop. De båda har sån kemi och jag följer helst dem och deras story i serien, den är mest spännande.

Arken är tillbaka och räddade Finn och Bellamy från döden. Dock kände jag bara att de för min del tar över förmycket. Det känns som att de nu ska “rädda” jorden och vara de enda överlevande och det vill jag inte. De vuxna var ju dem som skickade iväg barnen för en förmodlig säker död? Nu ska de ha övertaget?! Jag hoppas Bellamy gör uppror!

Thelonious befinner sig i rymden och började sakta ta bort allt syre. Då hördes ett bebisskrik. Det är alltså kvar någon uppe i delen av arken som är kvar. Detta ska bli spännande att följa nästa vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: