Slår ihop båda avsnittet då jag upplevde det som både hängde ihop. Jag älskar denna mysiga serie. Det händer kanske inte massor, och den är lite konstig med Charlie som ser spöken men den är samtidigt så där mysigt bra. Det blev äntligen något emellan Joel och Alex, älskar dem tillsammans även om det märks att det är något galet med Alex. Hennes hand skakar och hon är förändrad. Charlie har börjat ligga med Dawn igen och jag förstår honom, i avsnitt 06 sa Dawn till Charlie att hon vill ha barn. Det ska bli spännande att se hur den saken utvecklas. Jag saknar Gavin som nu lämnat serien, kanske han kommer tillbaka? Nu är det serieuppehåll ett tag och jag längtar tills den börjar igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: