Grimm, här har jag en serie jag längtat efter sedan säsongsavslutningen. Adalind tog Nicks krafter i säsongsavslutningen genom att ha sex med honom förklädd till Juliette. Det här hoppas jag inte ska förstöra mellan Nick och Juliette igen, jag älskar dem tillsammans. Truble är nu den enda Grimm och därmed får hon hjälpa Nick och Hank. Monroe och Rosalee avbröt sin smekmånad för att hjälpa sina vänner och i slutet av avsnittet dog Renard. Jag hade läst det tidigare men det var ändå tråkigt, jag tyckte hans story var väldigt bra trots allt. Nu hoppas jag att Nick ska få tillbaka sina krafter och att man får följa Adalinds story i nästa avsnitt. Hon har ju åkt tillbaka till de kungliga och de har ju grundlurat henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: