Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Spoiler! The vampire diaries 6×04.

Den här säsongen är serien tillbaka på samma nivå som de första två säsongerna enligt mig. De ligger riktigt bra till och just nu klättrar serien uppåt rejält. Jag gillar hela storyn med Damon och Bonnie. Den nya killen är helt störd, och har då massmördat hela sin familj och därmed blivit bannad över till den här sidan mellan liv och död. Bonnie har fått tillbaka sina krafter igen och är den som kan ta dem tillbaka till jorden igen. Jag följer denna del med spänning. Damon mördade sin släktings fru medan hon var gravid, men bebisen har överlevt och är då tjejen som Jeremy har legat med. Detta är riktigt spännande, det betyder att det finns en Salvator som inte är vampyr kvar i serien.

Enzo dog inte men har outat alla vampyrerna för vampyrjägaren i staden. Jag hängde inte riktigt med om Matt nu också kommer bli fången på samma ställe eller om, vampyrjägaren vet om att Matt är vän med vampyerna i staden.

Stefan är ute efter bråk och muckade gräl med en man på krogen men Elena räddade honom, samtidigt så berättade Stefan för Elena att hon en gång älskat Damon och hon vände sig till Alaric för svar, hon läste sin dagbok och insåg att hon älskat Damon men valde ändå att lämna bort boken.

Avsnittet var riktigt bra, och jag ser framemot nästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.