Sugen på en swap.

Har ni swappat med någon? Jag har kollat på youtube hur människor världen över swappar med varandra och får godis, souvenirer, smink och mycket mer. Jag är med i två grupper på Facebook men har inte vågat ta steget ut så där. Så såg det mig, man kanske kan göra en swap med några av sina läsare?

För er som inte vet hur en swap går till så funderar det på följande sätt, man bestämmer tillsammans en summa där produkter och porto igår. Sedan får båda plocka ihop sina favoriter och sedan skickar man till varandra. Innehållet är således hemligt fram tills det kommer till mottagaren.

Anledning till att jag tycker sånt här verkar roligt är att jag tror man får en ny bild av en människa och sedan älskar jag att få post och paket. Om man swappar med någon för vi säger 100 kr, så kan man ju verkligen se till att lägga i lite roliga produkter. Varför inte lägga i lite olika typiska saker från sin hemort? Kanske man är duktig på att skapa något och skickar till mottagaren? Det finns ju massor av olika sätt och man har möjlighet att möta varandra i saken.

Så jag slänger ut en fråga, är någon mer sugen på att swappa?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Sugen på en swap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: