Idag ordnade Lugnet med aktiviteter för barn för att locka för träning. William gick dit och han föll för parkour och gymnastik, han skulle prova innebandy men det visade sig att han inte tyckte den saken var så rolig. Själv råkade jag med den otur jag har få en bandyboll rakt på tinningen av ett stackars barn som skämdes rejält. Det var en märklig smärta för den liksom ekade till i huvudet och dempades, dock blev jag jätteyr och begav mig hemåt. Jag såg ett avsnitt av The Originals och trodde att det skulle gå över men jag riktigt gungade, la mig på soffan och kände mig rejält illamående. Det gör jag fortfarande, trodde att en promenad efter maten skulle lösa problemet men jag är fortfarande yr och mår illa. Det värker som fan över tinningen och känns även i örat?! Jag är lite oroad också, för de stramar även bak i nacken på samma sida som jag fick smällen. Ska lägga mig, imorgon har jag inbokad PT-timme hos Må bättre och jag funderar på om man ska träna om man känner så här eller inte? Känns ju jävligt dumt att avboka för en smäll i tinningen, samtidigt vet jag inte om det är bra? Hoppas det blir bättre av lite sömn, detta är nämligen ganska drygt.

011

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: