Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Vinterdäck.

Inlägget är ett samarbete.

Jag tror inte det undgått någon att nu är snön på väg, bokstavligt på talat på väg. Idag på jobbet kom det ner några flingor på skolgården och eleverna jublade. Jag jublade nog inte lika stort eftersom det är en påminnelse om kyla, halka och vinter. När det kommer till vinter kommer nästa stora dilemma för alla bilägare, hur mår våra vinterdäck i år? Jag tror de flesta med bil känner en vissa stress när det är dags för att byta till vinterdäck eller sommardäck, för hur mår däcken nu? Är det dags att byta ut däcken, håller dem ett år till? På Nordendack finns kan du hitta billiga vinterdäck till just din bil och för att underlätta ännu mera kan du genom att klicka i ditt registeringsnummer få exakt de däck just din bil ska ha. Bra eller hur?! Hur står det till med era däck i år? Har ni bytt? Behöver ni nya?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa