Fredag!

Vaknat flera gånger under natten då jag hade rejält ont i halsen, eftersom jag bara jobbar 3 timmar och 15 minuter på fredagar kändes dagen rätt soft även om jag var trött.
Jag jobbade och åkte sedan hemåt för att fixa naglarna på Daily life spa. När jag gjort det åkte jag hem och la mig, jag somnade och sov tills William kom hem. Björn kom och hämtade William och jag smsade min bror och frågade om han skulle komma hit idag. Han kom hit och vi såg The Big bang theory och åt lite middag tillsammans. När han åkte hem såg jag The vampire dairies och The originals, nu blir det sängen. Känner mig som jag börjar bli sjuk och det är ju i alla fall en fördel när man är ledig, hellre sjuk under helgen än mitt i veckan.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!

20140724-140107-50467671.jpg

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Fredag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: